Мамі Навального погрожують слідчі і забороняють його ховати

22 лютого 2024, 19:44
Російські слідчі хочуть таємно закопати тіло Олексія Навального і лише потім показати родичам, де знаходиться його могила.
Олексій Навальний, мама Олексія Навального
Мамі Олексія Навального не віддають тіло сина і погрожують / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, пресслужба Мосміськсуду

Після смерті російського опозиціонера Олексія Навального його мамі вдалося побачити тіло сина лише 21 лютого. Для цього її відвезли в морг таємно. Про це особисто заявила Людмила Навальна.

Жінка цілу добу провела в будівлі слідчого комітету Салехарда зі слідчими і криміналістами. Тоді їй і показали тіло Олексія Навального.

"Слідчі стверджують, що відомі причини смерті і готові всі медичні та юридичні документи", - говорить Навальна.

відео дня

Жінка акцентує на тому, що їй були зобов'язані віддати тіло сина відразу, проте вона досі не змогла отримати його, щоб поховати. При цьому російські правоохоронці шантажують жінку і вимагають, щоб вона поховала сина таємно. Вони ставлять умови, де, коли і як саме має це статися.

"Вони хочуть, щоб це було зроблено таємно, без прощання. Вони хочуть привезти мене на околицю кладовища до свіжої могили і сказати: ось тут лежить ваш син", - додала вона.

Російські правоохоронці погрожують, говорячи про те, що якщо жінка не погодиться на такі умови з похоронами, то "з тілом її сина щось трапиться".

Смерть Навального

Нагадаємо, що 17 лютого команда російського опозиціонера підтвердила смерть Навального. Його смерть настала 16 лютого о 14:17 за місцевим часом, як написано в офіційному повідомленні. Співробітник колонії заявив, що тіло знаходиться в Салехарді. Його забрали слідчі.

Російський соціолог Ігор Ейдман розкрив, що сталося з Навальним. Путіну було мало отруїти Навального, посадити його в ШІЗО і відправити за Полярне коло, потрібно було ще й знищити, вважає соціолог Ейдман.

Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що тіло Навального було вкрите синцями. Опозиціонера могли отруїти речовиною, яка викликає судоми, конвульсії та провокує кому.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти