"Путін абсолютно божевільний": Ейдман пояснив, навіщо диктатору РФ смерть Навального

18 лютого 2024, 18:09
929
Володимир Путін має відповісти за свої дії, заявив Ігор Ейдман.
Навальний
Ігор Ейдман прокоментував вбивство Олексія Навального / Колаж: Главред, Фото: instagram/navalny, facebook/Ігор Ейдман

Російський соціолог Ігор Ейдман прокоментував питання смерті опозиціонера РФ Олексія Навального у в'язниці.

"Дії Путіна складно оцінювати з точки зору раціональності. Він, як ми бачимо, зокрема і з недавнього його інтерв'ю, абсолютно божевільний", - заявив він в інтерв'ю Главреду, відповідаючи на запитання про те, що штовхнуло диктатора РФ на вбивство свого політичного конкурента.

Водночас російський соціолог каже, що складно стверджувати точно, що стало причиною наказу Путіна про ліквідацію Навального.

відео дня

Водночас він упевнений у тому, що диктатору РФ абсолютно не потрібно перебивати порядок денний у РФ після вбивства Навального.

"Путін - психічно нездорова людина. Це в жодному разі його не виправдовує, але це не означає, що він не відповідає за свої дії. Путін має відповісти за свої дії. Але ним, як і у випадку з Чикатило, рухають параноїдальні ідеї, шизоїдна злість і тяга до насильства", - додав Ейдман.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Смерть Навального

Російський опозиційний лідер Олексій Навальний помер у виправній колонії, повідомляє УФСВП (тюремне відомство) по Ямало-Ненецькому автономному округу. Як пишуть російські пропагандистські ЗМІ, у Навального раптово відірвався тромб.

За інформацією "придворного" журналіста Андрія Колесникова, який посилається на прес-секретаря диктатора Путіна Дмитра Пєскова, сам глава Кремля вже знає про смерть Навального.

Прессекретарка Олексія Навального Кіра Ярмиш написала, що у соратників опозиційного лідера немає доказів про його справжню смерть.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти