"Паскудять у власній країні": у Росії пригрозили проблемами соратникам Навального

31 січня 2021, 15:09
У Росії не потрібно посилювати законодавство проти іноземних агентів, стверджує Андрій Клімов.
Навальний
У Радфеді закликали правоохоронців застосувати закон про іноземних агентів до Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального / Reuters

Правоохоронні органи РФ повинні розібратися з питанням звернення Фонду боротьби з корупцією до президента США Джо Байдена, в якому йшлося про заклик до впровадження санкцій проти оточення Володимира Путіна. При цьому немає жодної необхідності посилювати законодавство проти іноземних агентів.

Про це завив голова комісії Ради Федерації із захисту державного суверенітету Андрій Клімов у коментарі російському інформагентству РИА Новости у неділю, 31 січня.

За його словами, у цій ситуації змін до чинного законодавства вносити не потрібно, тому що прописані норми надають правоохоронцям потрібний інструментарій.

"Не треба на кожне тявкання приймати новий закон. Парламентарії вже дали весь необхідний інструментарій правоохоронним органам, треба просто ним користуватися, а не посилювати закони", - стверджує політик.

Також він додав, що правоохоронні органи повинні розібратися з цим питанням.

"Приведуть до тями тих, хто паскудить у власній країні. Головне - точне і своєчасне застосування впроваджених законодавцями заходів", - підкреслив Клімов.читайте такожУдар санкціями по оточенню Путіна: у Держдумі РФ зробили різку заяву на адресу США

Новини Росії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти