"Це обов'язкова умова": Трамп зробив гучну заяву про дебати з Гарріс

24 липня 2024, 14:34
760
Трамп наголосив, що проведення дебатів дуже важливе, і він готовий зустрітися за Гарріс не один раз.
'Це обов'язкова умова': Трамп зробив гучну заяву про дебати з Гарріс
Трамп зробив гучну заяву про дебати з Гарріс/ колаж: Главред, фото: facebook.com\kamalaharris, facebook.com/DonaldTrump

Колишній американський президент Дональд Трамп заявив, що він готовий провести дебати з віце-президенткою США Камалою Гарріс.

При цьому Трамп зазначив, що це дуже важливо, і що він насправді "готовий провести більше, ніж одні дебати". Про це повідомляє Politico.

Наступні дебати заплановані на 10 вересня, і їх буде проводити телеканал ABC News. Останніми днями Трамп наполягав, щоб дебати проводив більш консервативний телеканал Fox News, називаючи ABC "блазнем". Він стверджував, що ABC є більш сприятливими для Джо Байдена і Камали Гарріс.

відео дня

Проте під час телефонної конференції з репортерами Трамп заявив, що він буде вести дебати з Гарріс незалежно від того, який телеканал буде їх проводити. Він наголосив на важливості дебатів для президентських перегонів і зазначив, що "готовий провести більше, ніж одні дебати".

"Я вважаю, що, незалежно від того, висуваєтеся ви від демократів чи республіканців, проведення дебатів – це обов'язкова умова", – сказав Трамп.

Президентські вибори у США – останні новини

Раніше політичний експерт, керівник Центру громадської аналітики "Вежа" Валерій Клочок пояснив, хто більше вигідний Росії – Гарріс чи Трамп. Політика Білого дому щодо війни в Україні не зміниться ні з приходом республіканців, ні з приходом демократів, вважає експерт.

Також раніше свіже опитування Reuters показало, що Гарріс раптово вирвалась у президентській гонці. Гарріс випередила Трампа на два відсоткові пункти у загальнонаціональному опитуванні. Нині у неї 44% голосів, тоді як у Трампа – 42%. При цьому різниця перебуває в межах статистичної похибки у 3 відсоткові пункти.

Нагадаємо, у Time розкрили, що загрожує Україні в разі президентства Трампа. Трамп, найімовірніше, скоротить допомогу Україні та підштовхне Зеленського до ухвалення мирної угоди, яка буде сильно перекошена на користь Росії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти