Експерт розповів, чому Лукашенко "нічого не вкрав" у Білорусі

14 березня 2021, 06:10
Фільм про багатства Лукашенка не змінив ставлення людей до Лукашенка, вважає Валерій Карбалевич.
Лукашенко
Допоки Лукашенко не піде з влади, для нього немає різниці між державною і приватною власністю - експерт / Reuters

Білоруський народ давно визначився зі своєю позицією щодо Олександра Лукашенка, тому фільм про його багатства по суті нічого не змінив. Формально глава Білорусі нічого не вкрав у народу – різноманітні особняки, вертольоти і автомобілі знаходяться на балансі держави. За такого правління різниці між державною і приватною власністю фактично немає, сказав в ефірі телеканалу Україна 24 білоруський політолог Валерій Карбалевич.

За його словами, навряд чи можна сказати, що фільм-розслідування про Лукашенка викликав серйозний ажіотаж. Про це вже давно писали незалежні засоби масової інформації. Новими факти стали для тих, хто зацікавився білоруською політикою останніми місяцями. У будь-якому випадку народ вже визначився зі своїм ставленням до Лукашенка.

"Якщо казати про ефект, який справив фільм, - медійний ефект є, про нього говорять, пишуть, але проблема в тому, що білоруське суспільство щодо Лукашенка давно визначилося. Не думаю, що фільм якось змінив ставлення людей до Лукашенка", - сказав експерт.

Також він додав, що особняки, автомобілі і вертольоти, якими користується Лукашенко, дійсно належать не йому, а державі. Однак допоки він не пішов з поста президента, різниці між державною і приватною власністю у даному випадку практично немає.читайте такожТихановська розкрила сценарій повалення Лукашенка і назвала терміни

"Це все державна власність, якою він користується. І коли Лукашенко каже, що нічого не вкрав у білоруського народу, формально це так і є. Йти нікуди він не збирається, і якщо він збирається правити вічно, то різниця між державною власністю та особистою розмивається", - підкреслив Валерій Карбалевич.

Олександр Лукашенко новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти