Байден зробив прогноз про імпічмент Трампа і застеріг від США від фарсу

4 лютого 2021, 19:20
Процедура імпічменту Дональду Трампу повинна бути завершена, вважає президент Байден.
Трамп
Байден не вірить , що Трампу все ж таки оголосять імпічмент / Reuters

Президент США Джо Байден не прагне помститися 45-му главі держави Дональду Трампу, проте вважає, що процедура імпічменту повинна бути завершена. Інакше процес буде виглядати як фарс. При цьому новий господар Білого дому не впевнений в успішній реалізації імпічменту Трампу, заявив він в інтерв'ю виданню People.

Як стверджує американський президент, його слова про те, що імпічмент Трампу повинен відбутися підкреслювали завершення процедури. В іншому випадку ситуація буде виглядати нерозумно.

"Його (Трампа) вже піддали імпічменту в нижній палаті (Конгресу США), і ця процедура повинна продовжуватися, інакше це все буде схожим на фарс", - вважає Байден.

Однак політик сумнівається в тому, що за результатом процедури на Трампа очікує обвинувальний вирок, оскільки не "республіканці" не підтримують такий розвиток подій.читайте такожЗМІ дізналися про серйозний удар по Трампу перед імпічментом

"Не знаю, чим це завершиться, адже малоймовірно, що відразу 17 республіканців змінять свою точку зору і винесуть обвинувальний вирок у справі про імпічмент", - сказав він.

Байден підкреслив, що він "не жадає відплати", проте процес треба завершити, інакше процедура перетвориться на "насміхання над системою".

Імпічмент Дональду Трампу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти