Байден обматюкав журналіста в прямому ефірі

25 січня 2022, 09:23
Кореспондент Fox News в Білому домі Пітер Дусі поставив президенту США незручне запитання. На що Байден нецензурно вилаявся. При цьому мікрофон був увімкнений.
Джо Байден
Джо Байден вляпався у скандал / Фото Reuters

Президент США Джо Байден потрапив у конфуз. Під час прямого ефіру глава Білого дому назвав одного з журналістів "тупим [поганим хлопцем] (нецензурна лексика)".

При цьому Байден не помітив, що його мікрофон був увімкнений. Різке висловлювання американського лідера потрапило на відео і було опубліковано у Twitter.

Під гарячу руку Байдену потрапив кореспондент Fox News в Білому домі Пітер Дусі. Як видно на кадрах, президент закінчив свою промову. Коли представники ЗМІ вже виходили, Дусі запитав, чи є "інфляція політичним тягарем у середньостроковій перспективі".

"Це відмінний актив, додаткова інфляція. Який тупий [поганий хлопець] (неценз.)", - пробурмотів у відповідь Байден.

Як повідомляє Fox News, після інциденту Байден подзвонив Дусі та попросив його не ображатися.

За словами журналіста, президент сказав йому: "Нічого особистого, приятелю". Дусі, своєю чергою, пообіцяв і далі ставити незручні запитання.

Як повідомляв Главред, влітку минулого року Джо Байден осоромився, переплутавши президента РФ Володимира Путіна зі своїм попередником на посаді президента США Дональдом Трампом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти