Що написано пером: Йованович видасть книгу спогадів про Україну

23 лютого 2020, 20:14
Екс-посол США в Україні напише книгу зі спогадами про свою політичну кар'єру.
Посол, США, Йованович
Йованович зібралася написати мемуари / Скріншот

Екс-посол США в Україні Марі Йованович зібралася писати мемуари. Вона уклала контракт із видавництвом Houghton Mifflin Harcourt.

Як пише Голос Америки, в книзі Йованович розповість про свою дипломатичну кар'єру (службу в Києві та Могадішо) і повернення до Вашингтону, де, до її обурення, вона виявила політичну систему, яка зіткнулася із проблемами, подібними до тих, із якими вона боролася під час роботи за кордоном.

Також до книги колишнього політика увійдуть міркування Йованович із важливих питань для США, а також роздуми над тим, як підтримати демократію.

відео дня

Нагадаємо, 6 травня 2019 року стало відомо, що Сполучені Штати відкликають посла в Україні Марі Йованович. У МЗС України заявили, що сприймають це як планову ротацію.

Раніше Главред писав, що тимчасовий повірений у справах США в Україні Білл Тейлор, який зайняв цю посаду у червні 2019 року після того, як Штати відкликали посла в Україні Марі Йованович, склав свої повноваження на початку 2020 року. Про це повідомляє NBC з посиланням на джерело. Повідомляється, що місце Тейлора займе заступник голови місії в Україні Крістіна Квін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти