Смерть від вогню чи диму: на Херсонщині ра**исти не дають гасити лісові пожежі

7 травня 2022, 23:11
Сьогодні відбувається величезна біда в нашій громаді і у всій Херсонщині: палають ліси безпосередньо біля сіл Геройське та Іванівка, повідомляє місцева влада.
Смерть від вогню чи диму: на Херсонщині рашисти не дають гасити лісові пожежі
Рашисти не дають гасити лісові пожежі / фото ДСНС

На Херсонщині щосили палають ліси, але російські загарбники не дають гасити пожежі, які наближаються до сіл Геройське та Іванівка Чулаківської територіальної громади, передає сільський голова Олександр Мусієнко.

"Сьогодні відбувається величезна біда в нашій громаді та у всій Херсонщині: горять ліси безпосередньо біля сіл Геройське та Іванівка. Дуже боляче розуміти, що російські військові силою забороняють місцевим жителям гасити пожежу. Мені телефонують сотні людей, які запитують, Що робити - згоріти або втопитися? Це крик душі людей, адже там діти, люди похилого віку яким загрожує смерть від вогню або диму", - написав Мусієнко.

Війна в Україні

У рамках указу Путіна Росія ввела війська на території окремих районів Донбасу.

відео дня

Вночі на четвер, 24 лютого, Путін заявив, що прийняв рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

Дивіться онлайн новини Херсона

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти