Росіяни масово спалюють тіла своїх військових після потужного удару ЗСУ - розвідка

22 червня 2022, 23:54
У середу, 22 червня, українські війська завдали потужного удару по ворожих військах в районі Нової Каховки на Херсонщині.
Росіянин
Біля Нової Каховки росіяни спалюють тіла своїх загиблих військових / facebook.com/Mikokuk

У середу, 22 червня, українські війська завдали потужного удару по ворожим військам в районі Нової Каховки на Херсонщині. Але замість того, щоб вивезти загиблих для поховання в РФ, загарбники вирішили спалити тіла своїх товаришів по службі, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони в Telegram.

"Після нанесення вогневого ураження з боку ЗСУ в районі Нової Каховки Херсонської області ра**исти вивезли тіла своїх убитих військових до району аеродрому Чаплинка. На аеродромі підготовлений котлован з автомобільними шинами. До нього відвантажувалися трупи і спалювалися", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Луганській області російські окупанти на напрямку Тошківка – Підлісне оволоділи населеними пунктами Підлісне і Мирна Долина і закріплюється на зайнятих рубежах.

Крім того, окупанти закріплюються в населеному пункті Устинівка, ведуть наступ в напрямку Білої гори, де мають частковий успіх, проте бойові дії тривають.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти