Окупанти почали підривати підстанції електромережі в Харкові

28 лютого 2022, 23:01
Мер зазначив, що комунальні служби відновлюють системи міста після руйнувань. Комендантська година починається о 16: 00.
Окупанти почали підривати підстанції електромережі в Харкові
Окупанти почали підривати підстанції електромережі у Харкові-мер

Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що російські війська продовжують обстрілювати його місто, почали підривати підстанції, повідомив він журналістам, пише УП.

"Зараз триває обстріл, вже більше 87 будинків постраждали, є люди, які опинилися під завали – зараз ми ліквідуємо ці завали. Зараз почали підривати наші підстанції, які постачають нас електроенергією. Частина районів Харкова вже відключені від електроенергії, залишилися без електроенергії і, відповідно, виникають проблеми з водопостачанням, теплопостачанням.

Тому можу вам сказати, що сьогодні сталося в місті Харкові і відбувається – це геноцид. Це не операція, а війна на знищення народу.... Це злочин перед усім світом".

відео дня

Мер зазначив, що комунальні служби відновлюють системи міста після руйнувань. Комендантська година починається о 16: 00 - а вдень волонтери розвозять їжу і воду.

Нагадаємо, мешканка Харківської області коктейлем Молотова спалила ворожий бронетранспортер.

"На Харківщині панянка спалила БТР орків за допомогою коктейлю Молотова Кінь на скаку це вже атстой... Будь, як жінка з Харкова!"- відзначили її дії в сухопутних військах України.

Також, як розповів радник голови офісу президента Олексій Арестович, у Бучі місцеві жителі допомогли українським військам у боротьбі з окупаційними російськими силами.

"ДО РЕЧІ, приєдналися до боротьби з ворогом місцеві жителі. Частина російських бойових машин десанту, російських десантників спалили коктейлями Молотова прямо в Бучі", - підкреслив радник глави ОП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти