Вогонь аж до неба: ГУР та ССО уразили чергову нафтобазу в Ростовській області

28 серпня 2024, 12:18
422
Після влучання українським БпЛА нафтобаза в Ростовській області горить досі.
Нафтебаза, БПЛА
Ростовська область палає: БПЛА влучило в ціль / Колаж: Главред, скріншот, фото gettyimages.com

Уночі 28 серпня дрони атакували російський комбінат в Ростовській області та склад із боєприпасами у Воронезькій області. Як результат спільної роботи ГУР та ССО, було вражено нафтобазу ФДКУ "Атлас".

Як розповіли джерела 24 Каналу у ГУР, об'єкт атакували за допомогою ударних БпЛА українського виробництва.

Не секрет, що саме ця нафтобаза забезпечує російських агресорів у війні з Україною. За повідомленнями очевидців, на цю мить на території об'єкту триває пожежа в резервуарах.

відео дня

За інформацією Джерел 24 Каналу у ГУР, нафтобаза "Атлас" у Ростовській області є частиною російського ВПК та забезпечує російські війська на тимчасово окупованій території України.

Що таке ГУР?

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) — розвідувальний орган Міністерства оборони України. Згідно із Законом України "Про розвідку" здійснює добування, аналітичне опрацювання, оброблення і надання розвідувальної інформації її споживачам, пише Вікіпедія.

Очевидці повідомляють, на цю мить на території об'єкту триває пожежа в резервуарах, адже агресори досі не можуть погасити полум'я. Деталі будуть відомі згодом.

"ФДКУ "Комбінат "Атлас" Управління Федерального агентства з державних резервів Південного федерального округу Росії спеціалізується на постачанні нафтопродуктів для збройних сил Росії. У серпні 2020 року на базі комбінату відбулися спільні навчання Міністерства оборони Росії та Росрезерву в рамках навчань "Кавказ-2020", під час яких відпрацьовувалися різні способи постачання нафтопродуктів для армії: автомобільний, залізничний та трубопровідний", - розповіли у джерелах.

Війна України та РФ - останні новини:

Як відомо, за інформацією Deep State, окупанти захопили Мемрик і Калинове на Покровському напрямку. Російські війська також просунулися в Новогродівці, Костянтинівці, біля Михайлівки, Лісівки та Водяного.

Однак, в той же час, РФ може втратити контроль над Харківщиною. Запеклі бої тривають у Глибокому, що за 7 кілометрів від кордону з Росією, але ЗСУ зберігають ініціативу.

Окрім цього, військові підрозділи ППО 28-ї ОМБр збили черговий російський штурмовик Су-25 на Краматорському напрямку на Донбасі - літак РФ намагався вести обстріл позицій підрозділів Сил оборони України.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти