"Ніколи не дізнаємося, скільки було вбито". ра**исти вивезли тіла з драмтеатру в Маріуполі

20 травня 2022, 20:26
Російські окупанти завершили розбір завалів і вивезення тіл загиблих з драмтеатру в Маріуполі.
'Ніколи не дізнаємося, скільки було вбито'. рашисти вивезли тіла з драмтеатру в Маріуполі
Окупанти вивезли тіла з драмтеатру в Маріуполі / Фото: Telegram Андрющенко

Російські окупанти завершили розбір завалів і вивезення тіл загиблих з Драмтеатру в Маріуполі, повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram.

"Сьогодні окупанти завершили розбір завалів і вивезення тіл загиблих з драматичного театру. Техніка прибрана, зона відкрита", - повідомив радник мера.

За його словами, тепер неможливо буде дізнатися, скільки насправді цивільних було вбито ударом російської авіабомби-люди поховані під безіменними номерами в братській могилі в Мангуші.

"Якщо є в XXI столітті більший військовий злочин проти людства, то я не знаю який. Лють. Просто лють", - додав Андрющенко.

Удар авіабомбою по Драмтеатру

16 березня війська Путіна скинули надпотужну бомбу на маріупольський драматичний театр, де переховувалися біженці, які втратили будинок. Пізніше в Маріупольській міськраді відзначали, що своєю бомбою окупанти вбили як мінімум 300 осіб.

Нагадаємо, 4 травня ра**исти прорвалися на Азовсталь. Там тривають запеклі бої з захисниками немає зв'язку. Російські окупанти обстрілюють позиції української армії з артилерійських установок, літаків, танків і кораблів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти