"Іншої тактики немає": Луганщину рівнятимуть із землею - Гайдай

5 червня 2022, 21:40оновлено 5 червня 2022, 22:35
Командувач армією РФ отримав два завдання - до 10 червня захопити Сєвєродонецьк і трасу Лисичанськ-Бахмут.
Сергій Гайдай
На Луганщині йдуть важкі бої-Гайдай / Фото Суспільне

У Луганській області тривають дуже важкі бої, а війська Росії не припиняють штурмувати населені пункти, підконтрольні Україні. Зараз ЗСУ зачистили половину Сєвєродонецька від росіян.

За інформацією голови Луганської ОВА Сергія Гайдая в Telegram, командувач армією РФ отримав два завдання - до 10 червня захопити Сєвєродонецьк і трасу Лисичанськ-Бахмут.

"Найближчим часом з боку Росії буде збільшено кількість обстрілів, вони будуть бити з артилерії. Луганську область намагатимуться зрівняти із землею. У них іншої тактики немає", - сказав Гайдай.

відео дня

Він додав, що евакуація з Сєвєродонецька наразі неможлива: у місті залишаються близько 15 тисяч осіб. А з Лисичанська 5 червня врятували 98 осіб.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Нагадаємо, на Запоріжжі ЗСУ потужно вдарили по позиціях ворога та знищили спостережний пункт і два склади окупантів. Щонайменше 20 окупантів були ліквідовані.

Також повідомлялося, що російські загарбники отримали відсіч від українських воїнів і змушені були відступити на чотирьох напрямках - Слов'янському, Сєвєродонецькому, Криворізькому напрямках, а також біля Красногорівки та Полтавки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти