"20 тисяч загиблих": у Маріуполі окупанти святкували та волали пісні в караоке

17 червня 2022, 20:55
Бійці "ДНР" приїхали до напівзруйнованого Маріуполя і співали пісні в караоке.
'20 тисяч загиблих': у Маріуполі окупанти святкували та волали пісні в караоке
Вояки з "ДНР" кричать караоке в Маріуполі / фото Twitter

До напівзруйнованого Маріуполя приїхали бійці "ДНР", вони волали в караоке патріотичні пісні про Донбас. У них свято - 20 тисяч осіб загинуло, повідомив журналіст Денис Казанський у Twitter.

Ситуація в Маріуполі

У Маріупольській міській раді повідомляли, що Росія в Маріупольському районі заарештовує і розстрілює українських волонтерів і чиновників. Вони відмовилися від роботи з колаборантами та окупаційною владою.

відео дня

Мер Маріуполя Вадим Бойченко заявив, що так званий "суд "ДНР" "засудив" до 10-річного ув'язнення одного з керівників приазовських селищ. Мінімум один державний службовець страчений.

У в'язниці в Оленівці перебуває десятки волонтерів. Вони в березні-квітні допомагали в евакуації з Маріуполя і доставці їжі і води в захоплене місто.

Градоначальник Маріуполя Бойченко також розповів, що депутати від ОПЗЖ передавали Росії інформацію про місцезнаходження критичної інфраструктури міста. За його словами, росіяни знали, куди саме стріляти – було багато зрадників, які надавали координати.

Під удари російських військ потрапили Джерела живлення, точки водопостачання, лінії зв'язку і склади з продуктами і ліками.

Інформатори від проросійської ОПЗЖ, підкреслив Вадим Бойченко, після окупації Маріуполя стали керувати захопленим містом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти