Жванію викликали до ДБР як свідка у справах Майдану: фото повістки

6 січня 2021, 16:11оновлено 6 січня 2021, 22:31
Колишній соратник Петра Порошенка повинен буде прибути на допит в ДБР 21 січня.
Жванія, Порошенко
Давид Жванія і Петро Порошенко / УНІАН

Колишнього депутата Ради та колишнього соратника Петра Порошенка Давида Жванію викликали на допит у Державне бюро розслідувань (ДБР) як свідка у справі про масові протести на Майдані в рамках Революції Гідності.

Фотокопію повістки для Жванія опублікував Telegram-канал Зеландія. Він повинен прибути в ДБР на допит у четвер, 21 січня. Раніше екснардеп неодноразово заявляв, що готовий давати свідчення проти Петра Порошенка і його найближчого оточення.

Жванію викликали до ДБР як свідка у справах Майдану: фото повістки

Викриття Порошенка від Жванії - що було раніше:

  • Давид Жванія стверджував - у 2014 році він разом з тодішнім послом України в Німеччині Павлом Клімкіним брав участь у передачі хабаря в розмірі 5 млн євро одному з чиновників у ФРН ‒ заради надання підтримки кандидатури Петра Порошенка на президентських виборах.
  • Крім того, за словами Жванії, Порошенко й Олександр Турчинов у 2013-2014 роках організовували серію викрадень і побиттів активістів Євромайдану.
  • Далі, Жванія стверджував - колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі працює на розвідки безлічі країн, а у Петра Порошенка в розпорядженні є на того велика кількість компромату непристойного змісту
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти