Дружину кума Путіна додали в базу Миротворця

8 лютого 2021, 13:27
Оксана Марченко отримала формулювання на Миротворці "особа, яка несе загрозу для національної безпеки України".
Марченко
Оксана Марченко / УНІАН

Відому телеведучу Оксану Марченко і дружину народного депутата від Партії Опозиційна платформа - За життя Віктора Медведчука додали в базу проєкту Миротворець з формулюванням"особа, яка несе загрозу для національної безпеки України".

Марченко звинувачують у запереченні агресії РФ, фінансуванні терористів і російських окупантів, "незаконної комерційної діяльності в захопленому росіянами Криму, а також в участі в пропагандистських заходах Росії проти України.

До слова, Оксана Марченко, хрещеним доньки від шлюбу з Віктором Медведчуком є президента РФ Володимир Путін, потрапила в базу Миротворця буквально через тиждень після того, як президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів санкції РНБО про блокування каналів NewsOne, 112 і ZIK.

За документами вони належать нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку, однак, за даними українських ЗМІ, насправді їх контролює саме Медведчук.

читайте такожУ Росії з'ясували роль США в указі Зеленського проти "каналів Медведчука"

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Журналісти програми Схеми, посилаючись на дані з реєстру юридичних осіб РФ, стверджували – Оксана Марченко придбала російську компанію НЗНП Інжиніринг, яка займається будівництвом, інженерними роботами та проектуванням.
  • Причому кілька років тому Віктор Медведчук стверджував, що його дружина не веде активної бізнес-діяльності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти