"ЙЕ Енергія" пропонує бізнесу зафіксувати ціну на електроенергію у першому кварталі 2022 року

8 грудня 2021, 12:41
Пропозиція діє для споживачів групи Б на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.
Електроенергія
Фото: telegraf.com.ua

Постачальник енергоресурсів ТОВ "ЙЕ Енергія" пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на перший квартал 2022 р. за тарифом "Фіксований".

Про це компанія пише на своєму сайті.

Перевагою даного тарифу, за інформацією компанії, є зручність планування обсягу витрат на електроенергію в умовах суттєвого коливання ціни на ринку на добу наперед (РДН). Зокрема, за даними Оператора ринку, середньозважена ціна на РДН останні два місяці суттєво зростала: у жовтні – на 25% у порівнянні з вереснем, у листопаді – на 22% упорівнянні з жовтнем.

відео дня

Для споживачів, які обирають тариф "Фіксований", ціна залишиться незмінною до кінця березня, обіцяють в компанії.

Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.

Укласти договір за тарифом "Фіксований" клієнти можуть до 13 грудня 2021 р., обравши найбільш зручний спосіб оплати з трьох – передплата, подекадна оплата або ж післяплата.

Довідка

"ЙЕ Енергія" є великим гравцем на ринку природного газу та електроенергії для потреб побутових та непобутовихспоживачів. У 2020 році компанія реалізувала на ринку 5,6 млрд куб м газу і 35 тис. МВт електроенергії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти