Добкін заявив, що Янукович гримується до невпізнання

5 серпня 2020, 15:09
Колишній депутат особисто видозміненого експрезидента не бачив, але подібну інформацію йому повідомив його знайомий з Росії.
Михайло Добкін
Михайло Добкін розповів, що Янукович гримується / УНІАН

Колишній президент України Віктор Янукович, який втік до Росії, побоювався за своє життя і тому гримувався до невпізнання.

Про це в ефірі телеканалу Newsone розповів колишній народний депутат і ексгубернатор Харківської області Михайло Добкін, відео оприлюднено в Youtube.

За його словами, Янукович раніше застосовував найсучасніші технології в галузі гриму, щоб його не впізнали в публічних місцях.

"Гримують до невпізнання, що фактично людина, яка його добре знає і знаходиться у двох-трьох метрах від нього його (Януковича, - ред.) не впізнає", - сказав Добкін.

Водночас він додав, що особисто "видозміненого" експрезидента він не бачив, але подібну інформацію йому повідомив його знайомий з Росії, чиїм словами Добкін повністю довіряє.

читайте такожКупив без торгу: Янукович обзавівся особняком у РФ за десятки мільйонів доларів Нагадаємо, раніше екснардеп і колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін різко відповів на звинувачення Тетяни Чорновол у вживанні наркотиків.

"Послухай, придуркувата, мій улюблений наркотик - це сало. Я його вважаю наркотиком ... Я пригощаю ним людей, які живуть за межами нашої держави і пишаюся, що сало вважають українським наркотиком", - сказав Добкін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти