ЗСУ зустріли ворога шквальним вогнем: на територію України намагалася вдертися ДРГ

13 серпня 2023, 00:23оновлено 13 серпня 2023, 02:04
1041
Шквальний вогонь наших оборонців змусив противника забрати поранених та відступити за державний кордон України.
ЗСУ зустріли ворога шквальним вогнем: на територію України намагалася вдертися ДРГ
На територію України намагалася вдертися російська ДРГ / Колаж: Главред, фото: 59 ОМПБр

У суботу, 12 серпня, поблизу українсько-російського кордону на Сумщині воїни ЗСУ виявили російську диверсійно-розвідувальну групу.

Як розповів командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв у Telegram, подія сталася у зоні відповідальності Північного стратегічного угрупування військ, неподалік одного з сіл Зноб-Новгородської територіальної громади.

"Візуально та акустично спостерігаючи десять озброєних осіб, українські військовослужбовці вступили в стрілецький бій. На допомогу нашим воїнам на місце події вирушили протидиверсійні резерви від Національної гвардії та прикордонної застави з розрахунками БПЛА", - розповів Наєв.

відео дня

Він зазначив, що шквальний вогонь наших оборонців змусив противника забрати поранених та відступити за державний кордон України.

"Відхід диверсійно-розвідувальних сил противник прикривав мінометами 120-мм калібру. Завдяки вмілим та вчасним діям українські захисники зупинили чергову спробу ворога вдертися на територію нашої країни", - підсумував Наєв.

Як повідомляв Главред, раніше у Сумській області недалеко від кордону російська диверсійно-розвідувальна група розстріляла шістьох українських лісівників. Працівники лісгоспу їхали в службовому бусику, щоб виконати завдання по роботі, але на їхньому шляху трапилася ворожа ДРГ. Російські окупанти розстріляли лісівників впритул. Наймолодшому із загиблих був 31 рік, найстаршому – 50.

Також раніше Оперативне командування "Північ" повідомило про намагання російської армії проникнути на територію Сумської області. Окупанти здійснили черговий терористичний акт по відношенню до місцевого населення Сумської області. Є жертви та поранені.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти