ЗСУ знищили окупанта Володимира Соловйова: український офіцер виклав фото

24 грудня 2022, 15:38
ВСУ ліквідували трьох окупантів. Двоє з них мали військове звання капітан, а третього звали Володимир Соловйов – як відомого пропагандиста.
ВСУ, Володимир Соловйов
ЗСУ знищили окупанта Володимира Соловйова / Колаж фото УНІАН та Анатолій Штефан

Бійці Збройних сил України провели успішну операцію з ліквідації трьох російських окупантів. Про це повідомив відомий блогер і полковник ЗСУ Анатолій Штефан (позивний - "Штірліц").

За його інформацією, двоє з них були в званні капітана, а третій був повний тезка і однофамілець відомого російського пропагандиста − Володимир Соловйов (правда, його звання поки невідомо).

Крім того, Штефан також виклав фото ліквідованих російських окупантів.

"Капітан запасу Володимир Дегтяренко успішно демобілізований. Капітан Степан Полєтаєв успішно демобілізований. Окупант з невідомим званням Володимир Соловйов успішно демобілізований", - написав він.

ЗСУ знищили окупанта Володимира Соловйова: український офіцер виклав фото
Капітан Дегтяренко / Анатолій Штефан
ЗСУ знищили окупанта Володимира Соловйова: український офіцер виклав фото
Капітан Полєтаєв / Анатолій Штефан

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на війні в Україні ліквідовано російського окупанта Роман Байбородін з Сиктивкара. Він був контрактником-командиром стрілецького відділення ЗС РФ.

До того повідомлялося про те, що російська 155-та гвардійська бригада морської піхоти втратила 63 військовослужбовців в ході дводенного штурму українських позицій на сході України 4 листопада або раніше. Це була одна з найбільших втрат в одиночній операції для невеликої російської морської піхоти з часів чеченських воєн 1990-х років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти