ЗСУ вдарили по військах РФ у захопленому Джанкої: у ГУР розкрили деталі операції

9 жовтня 2023, 17:03оновлено 9 жовтня 2023, 18:29
923
Російські окупаційні війська в захопленому Джанкої зазнали втрат, розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.
Крим, війська РФ
У ГУР підтвердили удар по окупантам Росії в Джанкої / Колаж: Главред, фото: Telegram-канал Кримський вітер, Генштаб ЗСУ (ілюстративне фото)

Збройні сили України 7 жовтня завдали удару по російських окупантах у захопленому Джанкої на півночі Криму. Ворожі війська зазнали втрат, деталі уточнюються. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Як повідомляє 24 канал, у ГУР Міноборони підтвердили, що удар по окупантах у Джанкої було завдано українськими військами. Ворожі сили зазнали втрат.

"У суботу ввечері, 7 жовтня, по силам і засобам Збройних сил Росії в окупованому Джанкої було завдано ракетного удару. Попередньо серед окупантів є втрати, але всі деталі поки уточнюються і перевіряються", - розповів Юсов.

відео дня

Що відомо про удар ЗСУ по військах Росії в Джанкої

7 жовтня близько 17:50 у Криму прогримів гучний вибух. Згідно з попередніми даними, було завдано удару по військовому об'єкту російських військ у захопленому Джанкої.

Міністерство оборони окупантів РФ заявило про атаку ЗСУ. Як сказали у загарбників, удар був нібито модернізованою зенітною ракетою С-200. У Міноборони України цю інформацію не підтверджували і не спростовували.

Крім того, у Шойгу вигадали, що війська РФ, мовляв, "відбили атаку", а ракету нібито "знищили на підльоті".

Пізніше у Мережі дізналися про удар по базі РФ у Криму. Зокрема, повідомлялося, що потрапляння припало на секретний військовий об'єкт ГРУ в Джанкої. Ліквідовано 21 спецназівця, ще 16 поранено.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти