"ЗСУ наближаються": стали відомі подробиці потужних вибухів у Криму

22 липня 2023, 17:32оновлено 22 липня 2023, 18:35
6749
Наталія Гуменюк розповіла про сезон "бавовни" на окупованому півострові.
Наталія Гуменюк, ВСУ
Наталія Гуменюк прокоментувала" бавовну " в Криму / колаж фото 59 ОМПБр Якова Гандзюка, скріншот з відео

Сили оборони України попереджали про сезон "бавовни" у тимчасово окупованому Криму і тримають слово, заявила представник Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, ворог відчуває занепокоєння навіть у тилу. Про це вона заявила в ефірі телемарафону, коментуючи "бавовну" на окупованому півострові.

"Ми попереджали, що сезон "бавовни" буде. Поки ми слово тримаємо і далі просуваємося. Просування Сил оборони — це не тільки рух по лінії фронту, це рух в глибокому тилу, де ворог відчуває занепокоєння", - заявила Гуменюк.

відео дня

За словами спікера Сил оборони півдня, те, що росіяни раніше називали "хлопками", тепер стало "гучними оплесками", оскільки Збройні Сили України наближаються.

Хто така Наталія Гуменюк

Наталія Гуменюк – український військовослужбовець, капітан 1 рангу Державної прикордонної служби України, керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України, який очолює з весни 2022 року.

Раніше повідомлялося про те, що в Криму ВСУ спалили нафтобазу і склад армії РФ. Силами оборони України знищено нафтобазу та склад з боєприпасами російських окупантів у Криму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Криму гримлять потужні вибухи в районі Джанкоя. "Рух автотранспорту по Кримському мосту тимчасово перекрито. Тих, хто знаходиться на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і слідувати вказівкам співробітників транспортної безпеки", — повідомила окупаційна влада півострова.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти