Ворожий штурм захлинувся: на Донбасі ЗСУ відбили атаку окупантів

22 червня 2022, 19:28оновлено 22 червня 2022, 20:07
Окупанти продовжують обстріли на Південнобузькому, Краматорському, Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках.
війна, наслідки обстрілу
Атака окупантів відбита на Донбасі / Фото УНІАН

Російські окупанти намагаються просунутися в напрямку міста Бахмут Донецької області і встановити контроль над містом Сєвєродонецьк Луганської області.

Про це йдеться в оперативній інформації щодо російського вторгнення, опублікованій на сторінці Генерального штабу Збройних сил України.

"На Сєвєродонецькому напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Верхньокам'янка, Сєвєродонецьк та Сиротине. Тривають бойові дії за місто Сєвєродонецьк. На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Берестове, Яковлівка, Клинове та Вершина та авіаційно-ракетних ударів неподалік Часового Яру, Новолуганського та Горського", - йдеться у зведенні.

Окупанти продовжують обстріли на Південнобузькому, Краматорському, Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському і Запорізькому напрямках, завдали авіаударів поблизу Новобахмутівки, Кам'янки, Авдіївки, Павлівки, Вугледара та Шевченка.

"У районі Новобахмутівки наші воїни відбили штурм і змусили ворога відійти", - повідомили в Генштабі.

Ворог штурмовими діями намагається поліпшити тактичне становище в районі Слов'янська Донецької області, а в Харківській області веде бойові дії зі стримування підрозділів Сил оборони та недопущення їх виходу до державного кордону. У цих районах окупанти ведуть активні обстріли зі ствольної та реактивної артилерії.

читайте також"Західного округу немає": ЗСУ покришили "еліту" ЗС РФ, яку готували до війни з НАТО

Раніше повідомлялося про те, що бійці Збройних сил України майже повністю знищили "еліту" Збройних сил РФ, яку готували для протистояння з НАТО.

Про це йдеться в новій телефонній розмові загарбників, перехоплення якої публікує СБУ.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти