Ворог пішов на прорив: ра**исти намагаються захопити нові українські міста

22 травня 2022, 19:56оновлено 22 травня 2022, 22:01
Російські окупанти намагаються прорвати оборону українських військ і вийти на адміністративні кордони Луганської області.
Російські військові в Маріуполі 24.02.2022
Російські окупанти в Україні / Reuters

На Донецькому напрямку російські окупанти намагаються прорвати оборону українських військ і вийти на адміністративні кордони Луганської області.

Також на Сєвєродонецькому напрямку окупанти вели бойові дії в районі населеного пункту Прудівка, йдеться в оперативній інформації Генерального штабу у Facebook.

Підрозділи окупантів намагалися вести наступ з метою захоплення населеного пункту Олександрівка, успіху не мали. З мінометів і ствольної артилерії російські війська продовжили обстріли позицій Сил оборони вздовж лінії зіткнення на вказаному напрямку.

На Бахмутському напрямку, за підтримки артилерії, окупанти намагалися поліпшити тактичне положення своїх підрозділів. Вели бойові дії в районі населених пунктів Тошківка, Комишуваха, Трипілля та Василівка.

"На Лиманському напрямку ворог обстріляв населені пункти Лиман, Закитне, Озерне та Діброва. Продовжував вогневий вплив на позиції підрозділів Сил оборони", - йдеться в повідомленні.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському і Запорізькому напрямках, зазначають у Генштабі, фіксується зниження інтенсивності ведення бойових дій. Окупанти здійснюють перегрупування для посилення окремих напрямків.

читайте такожОкупанти наводять переправу на Харківщині і пішли на штурм на двох напрямках

Раніше повідомлялося про те, що російські окупанти на Слов'янському напрямку зосередили зусилля на відновленні наступу. На окремих ділянках проводили розвідку боєм, яка не увінчалася успіхом.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти