Військово-морський експерт пояснив, чи знизять удари по Чорноморському флоту число ракетних ударів по Україні

29 вересня 2023, 11:21оновлено 29 вересня 2023, 12:30
Як каже Володимир Заблоцький, командування бригади надводних кораблів, до якої входять фрегати і ракетоносій для "Калібрів" - окремий підрозділ.
Підводний човен, Заблоцький
Навряд чи удари по Чорноморському флоту радикально знизять кількість ракетних ударів по Україні - Володимир Заблоцький / колаж Главред, фото "Вікіпедія" і скріншот

Недавні успішні удари по кораблях і штабу Чорноморського флоту країни-агресори РФ навряд чи радикально знизять здатність російських підводних човнів завдавати ракетні удари по Україні. Про це в інтерв'ю Главреду розповів військово-морський експерт, оглядач Defence Express, капітан 1-го рангу у відставці Володимир Заблоцький.

"Теоретично можливості росіян могли б зменшитися, але справа в іншому. Командування бригадою підводних човнів - це одна структура, бригадою надводних кораблів, в яку входять два фрегати і 3-4 ракетоносія ракет "Калібр" – вже інша структура. І вони можуть діяти незалежно від ситуації зі штабом Чорноморського флоту", ‒ сказав він.

Хто такий Володимир Заблоцький

Володимир Заблоцький - український військово-морський експерт, кореспондент-оглядач інформаційно-консалтингової компанії Defense Express. Інженер-кораблебудівник.

відео дня

Автор досліджень, статей і монографій з історичної, військової та військово-морської тематики. Публікації Заблоцького можна знайти в таких виданнях, як Defense Express - "експорт зброї та оборонний комплекс України", Ukrainian Defense Review, "Військо України", "Камуфляж", судноплавство, NowaTechnikaWojskowa, StatkiiOkrety, MorzaiOkrety та ін.

Нагадаємо, що експерт розповів, як ЗСУ звільнятимуть Крим. Якщо буде зруйнований Кримський міст, якщо буде прорвана оборона росіян на Запоріжжі, і тоді наші війська вийдуть до Азовського моря.

У ЗСУ розкрили, що Росія готується перекинути авіацію з Криму. В окупованому Криму 5 аеродромів, які окупанти використовують для різних завдань. Варто розуміти, що авіація - дуже мобільний рід військ.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти