Власників дронів закликали допомогти у патрулюванні Києва

25 лютого 2022, 12:09
Вони можуть долучитися до спільного з теробороною патрулювання столиці або тимчасово надати безпілотник досвідченим військовим пілотам.
Власників дронів закликали допомогти у патрулюванні Києва
Власників дронів закликали допомогти у патрулюванні Києва / фото з відкритих джерел

Власників безпілотників закликали допомогти патрулювати Київ.

З таким закликом до жителів столиці звернулося керівництво 112-ї окремої бригади територіальної оборони міста Києва. Цей заклик підтримало також Міноборони України.

Громадяни, у яких є дрон, можуть тимчасово надати його у користування досвідченим військовим пілотам. Якщо ж вони самі вміють керувати дроном – можуть долучитися до патрулювання столиці.

відео дня

"В тебе є дрон? Надай його у користування досвідченим пілотам! Вмієш керувати дроном? Долучайся до спільного патрулювання із підрозділами 112 окремої бригади ТрО! Київ – наша домівка, боронити його – спільна задача. Ти та твій дрон потрібні Києву в цю люту мить!", - йдеться у повідомленні.

Для цього просять контактувати із 112 ОБрТрО у месенджер на офіційній Facebook-сторінці.

Нагадаємо, в Міноборони уточнили оперативні дані про вторгнення. Зокрема зазначається, що ворог почав частіше стріляти по цивільній інфраструктурі, щоб залякати населення. Також російські військові ворог отримали відсіч у боях біля Чернігова, і тепер хочуть обійти місто і рушити на Київ.

Раніше радник керівника офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк назвав головну мету російської військової агресії ‒ фізично знищити владу України і безпосередньо президента Володимира Зеленського.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти