Верховній Раді допомагатимуть писати закони 90 вчених

30 грудня 2021, 18:08
76
Таким чином у ВР хочуть покращити якість законодавства.
Верховній Раді допомагатимуть писати закони 90 вчених
90 вчених допомагатимуть ВР писати закони / УНИАН

При голові Верховної Ради планують створити Науково-консультативну раду, до складу якої входитимуть 90 вчених і практиків у сфері права.

Відповідне розпорядження підписав спікер Ради Руслан Стефанчук сьогодні, 30 грудня. Про це він сам повідомив у Facebook.

Він наголосив, що пріоритетом ВР повинно стати забезпечення належної якості законодавства.

відео дня

"Академіки, член-кореспонденти, доктори наук, професори, кандидати наук допомагатимуть в розробці важливих законопроєктів. Також вони напрацьовуватимуть концепцію розвитку законодавства та його галузей, займатимуться кодифікацією, моніторингом за результатами нашої законодавчої діяльності", – написав Стефанчук.

Він висловив сподівання, що таким чином вдасться не лише покращити якість законодавства, але й відновити довіру суспільства до законодавчої влади.

Нагадаємо, раніше Зеленський підписав "ресурсний" закон, який передбачає підвищення окремих ставок податків в Україні. Зокрема, передбачена зміна підходів до оподаткування ПДВ та акцизних податків тютюнових виробів і рідин для електронних сигарет, пива, а також рентної плати за використання надр для видобутку руд заліза.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти