Вакциновані зможуть витратити тисячу на ліки: Зеленський назвав умову

13 грудня 2021, 14:55
Громадяни віком 60+ зможуть вже з січня витратити тисячу гривень на соціальні потреби.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / скріншот

Президент Володимир Зеленський заявив про те, що тисячу гривень, які українцям виплатять за вакцинацію від коронавірусу, можна буде витратити на придбання лікарських засобів.

Про це йдеться в повідомленні у Twitter-акаунті президента Володимира Зеленського.

За словами Зеленського, програма ЕПідтримка буде розширюватися і надалі, щоб стати доступнішою для більшої кількості громадян.

"Програма Е-підтримка буде розширюватися, щоб нею могли скористатися більше українців. Громадяни віком 60+ зможуть вже з січня витратити 1 тис.грн на соціальні потреби, зокрема на купівлю ліків. Умова: повна вакцинація проти COVID-19. Чиновники отримали необхідні доручення", - написав Зеленський.

Вакциновані зможуть витратити тисячу на ліки: Зеленський назвав умову

Нагадаємо, 15 листопада президент Володимир Зеленський пообіцяв виплатити по 1000 гривень всім українцям, які отримали дві дози вакцини.

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров уточнив, що щеплені двома дозами COVID-вакцини не зможуть отримати тисячу гривень від президента готівкою на руки, гроші будуть своєрідним депозитом, який можна витратити тільки на певний список послуг.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти