В Україні змінили графіки на 8 липня: коли чекати відключень електроенергії

8 липня 2024, 11:23оновлено 8 липня, 11:53
209
Головна причина відключень - наслідки восьми ракетних і дронових ударів РФ.
Вимкнення світла
В Україні змінили графіки відключень / колаж фото УНІАН

В Україні скасували застосування графіків погодинних відключень електричної енергії в понеділок, 8 липня.

Графіки відключень електроенергії з 10:30 до 14:00 понеділка скасовано для всіх областей країни. Про це йдеться в повідомленні Національної енергетичної компанії "Укренерго" в Telegram.

Як ідеться в повідомленні, з 19:00 до 22:00 обмежуватимуться відразу чотири черги споживачів, в інші години доби - по три.

відео дня

"Головна причина застосування графіків погодинних відключень - наслідки восьми ракетних і дронових ударів по українських електростанціях, які росіяни здійснили з початку цього року", - додали в Укренерго.

Скріншот
/ t.me/Ukrenergo

Відключення електроенергії - останні новини за темою

Раніше повідомлялося про те, що в Україні виведуть у ремонт енергоблоки АЕС. "Енергоатом" виведе в ремонт п'ять енергоблоків АЕС. Тиждень тому вийшов з ремонту один блок атомної електростанції.

Раніше в Укренерго попередили, що ситуація в українській енергосистемі буде найважчою в середині літа цього року . Через спеку зросте споживання, тому щоденні дефіцити електроенергії можуть зростати.

Главред писав, що в Києві відключення світла будуть тривалішими, ніж в інших великих містах і регіонах. Насамперед пов'язано з великою кількістю об'єктів критичної інфраструктури, яка потребує електроенергії навіть у період відключень світла.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти