У туалеті одеського ліцею знайшли повішеним 15-річного хлопця

30 листопада 2021, 19:36
Що сталося насправді - з'ясовують фахівці.

смерть_соболезнованіе_свеча
Копи схиляються до версії про самогубство / Фото з відкритих джерел

В Одесі у вівторок, 30 листопада, сталася трагедія. Там у туалеті одного з ліцеїв знайшли повішеним 15-річного школяра.

Як повідомили в Нацполіції Одеської області, тіло учня вранці знайшла вихователька.

За попередніми даними, він скоїв суїцид.

У поліції відкрили провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з відміткою "самогубство". Причини трагедії встановлюють фахівці.

Тим часом, директор Департаменту освіти і науки Одеської міськради Олена Буйневич в Facebook написала, що трагедія сталася в ліцеї "Олімпієць".

"Ведеться слідство. Тому причини, за якими це сталося, назвати зараз неможливо. Ми працюємо разом з поліцією. З однокласниками також поруч психологи департаменту, тому що діти зазнали серйозного стресу", - написала Буйневич.

Нагадаємо, пізно ввечері, 29 листопада, в Полтавському СІЗО померла 20-річна дівчина Вероніка Моторіна, що отримала 15 років за вбивство інструктора в тирі.

Що відомо про це вбивство

  • 28 вересня Жовтневий райсуд Полтави призначив дівчині 15 років в'язниці. Після оголошення вироку Вероніка Моторіна заплакала. Дівчина попрощалася зі своїми трьома сестрами, які прийшли на суд підтримати її.
  • По дорозі в СІЗО дівчина зробила спробу самогубства-дістала лезо від бритви і порізала руки. Тоді його вчасно доставили в лікарню.
  • На суді Вероніка Моторіна пояснила, що хлопець довів її до депресії, після чого вона пішла в тир, щоб убити себе — а вийшло, що вбила інструктора. Зрештою, суд їй не повірив і відправив на 15 років у в'язницю.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти