У Тернополі завершили "Велике будівництво" найбільшої транспортної розв’язки Західної України

6 грудня 2021, 12:17
У Тернополі завершили

У Тернополі завершили будівництво Гаївського мосту - найбільшої дорожньої розв’язки на території Західної України.

Як повідомив очільник Тернопільської ОДА Володимир Труш, потужний проєкт реалізували у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

За його словами, Гаївський міст є знаковим об’єктом. Сучасна розв’язка покращує інфраструктуру області та забезпечує безпеку громадян.

відео дня

"Конструкція включає два шляхопроводи та шість смуг для руху, розміщених на одному рівні з під’їзними шляхами", - зазначив Труш.

Розв’язка входить до складу об’їзної дороги Тернополя та сполучається з трасою М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка, що з’єднує Схід і Захід країни.

На будівництво Гаївського мосту з державного бюджету виділили 190 млн грн. Проєкт вдалося реалізувати завдяки спільним зусиллям усіх гілок влади.

У Тернополі завершили

"Паралельно реалізуємо ще декілька проєктів на обході Тернополя. Також плануємо будівництво нової об’їзної дороги, яка сполучатиме дві міжнародні траси М-19 та М-30", - наголосив очільник області.

У Тернополі завершили

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що цьогоріч у рамках ініційованої ним програми "Велике будівництво" планують побудувати та оновити загалом 245 мостів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти