У Сумах дрон РФ влетів у будинок: частина багатоповерхівки зруйнована, є загиблі

3 липня 2023, 11:47оновлено 3 липня 2023, 13:22
Частково зруйновані два верхні поверхи житлової будівлі в центрі міста внаслідок влучання ворожого безпілотника.
Шахеды, дым
У Сумах дрон РФ влетів у будинок/ колаж: Главред, фото: pixabay.com, Teleram

Місто Суми було атаковане безпілотниками у понеділок, 3 липня. Внаслідок прильоту ворожого дрона була пошкоджена багатоповерхівка у центрі міста.

Про це повідомляють у соцмережах. Зазначається, що ворожий дрон частково зруйнував два верхні поверхи житлового будинку.

Згідно з повідомленнями місцевих мешканців у соцмережах, є постраждалі.

відео дня

Про те, що у Сумах чути звуки вибухів під час повітряної тривоги, повідомляли у соцмережах близько 11:00. В ОВА закликали не залишати укриттів до відбою.

Міський голова Сум Олександр Лисенко повідомляв у Telegram, що у місті працює протиповітряна оборона.

Після цього в КП "Електроавтотранс" повідомили, що в обласному центрі по вул. Петропавлівська було перекрито рух транспорту.

Офіційної інформацію про наслідки атаки дронів на Суми поки що не було.

Одна людина загинула

Пізніше голова Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив у Telegram, що внаслідок атаки окупантів на Суми і влучання у житловий будинок загинула одна людина.

"Місто Суми. Унаслідок російського удару БПЛА в п’ятиповерховому житловому будинку загинула 1 особа", – йдеться у повідомленні.

Атаки дронами по Україні

У ніч на 22 червня російські окупанти атакували Україну дронами і ракетами. У Криворізькому районі Дніпропетровської області були пошкоджено будинки. У небі над Одеською областю Сили оборони збили 3 ворожих "Шахеда", були влучання.

У ніч на 30 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні, також окупанти застосовували ударні дрони Shahed. У Миколаєві та Запоріжжі пролунали у вибухи.

Нагадаємо, країна-агресорка Росія у ніч на неділю, 2 липня, атакувала столицю України дронами-камікадзе Shahed. Усі шахеди у небі над Києвом були знищені. Це була перша атака на Київ за останні 12 днів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти