У Міноборони пояснили, про що говорить путінська рокіровка Герасимова на Суровікіна

13 січня 2023, 13:37
237
Олексій Резніков назвав призначення Валерія Герасимова командувачем війною проти України результатом конфлікту Пригожина і генералітету окупантів
Резніков, Герасимов
У Міноборони пояснили, про що говорить путінська рокіровка Герасимова на Суровікіна / Колаж фото УНІАН

Міністр оборони Олексій Резніков назвав рокіровку, яку нещодавно провернув російським диктатор Путін − призначення начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова командувачем окупаційними військами разом генерала Суровікіна - результатом конфлікту власника ПВК Вагнера Євгена Пригожина і верхівка російської армії. Про це український чиновник розповів в інтерв'ю BBC.

Резніков зазначив - саме генерал Суровікін був ідеологом масованих ракетних ударів окупантів по критичній інфраструктурі, які не дали результату, але помітно скоротили запаси ракет у росіян.

А Герасимов, у свою чергу, вважається одним з архітекторів повномасштабного вторгнення в Україну. І тепер, по всій видимості, Путін кинув його втілювати ці плани в життя.

Нагадаємо, 11 січня новим командувачем окупаційними військами в Україні призначено начальника Генштабу ЗС РФ Герасимов Валерій. Колишній командувач Об'єднаним угрупуванням військ Сергій Суровікін призначений його заступником.

Раніше стало відомо, що після удару ЗСУ по базі мобілізованих російських окупантів у тимчасово окупованій Макіївці від російського диктатора Володимира Путіна відкрито зажадали розправи над керівництвом так званої "спеціальної військової операцією", в тому числі і над Сергієм Суровікіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти