У Києві подорожчає проїзд у метро: до чого готуватися

24 травня 2021, 14:43
У Київському метрополітені розповіли про нову вартість проїзду.
Проїзд у метро подорожчає в Києві
У Києві подорожчає проїзд у метро / УНІАН

Заступник начальника комунального підприємства Київський метрополітен Наталія Макогон прокоментувала питання підвищення вартості проїзду.

Як підкреслила вона в ефірі телеканалу Києва, вартість проїзду зроблять оптимальною для городян.

Макогон нагадала, що собівартість проїзду становить 20 гривень 5 копійок за поїздку. У Київському метрополітені обіцяють встановити вартість проїзду з урахуванням реальних можливостей пасажирів.

"Про тариф, ми надали всі необхідні документи в наш профільний транспортний департамент. Ці папери розглядатимуть економісти та інші фахівці управління цінової політики КМДА. Надалі на рівні міської адміністрації буде підбиратися максимально компромісний варіант", — додала Макогон.

читайте такожЕксперт попередив про різкий зліт цін на проїзд і назвав причину

Підвищення тарифів на проїзд у Києві:

  • Раніше в КМДА заявили про те, що рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті Києва приймається тільки після проведення відповідних процедур і розрахунків.
  • Як відомо, перевізники в Україні планували підвищити вартість проїзду у маршрутках і автобусах відразу після закінчення коронавірусного локдауну.
  • Нагадаємо, раніше в Міністерстві інфраструктури заявляли, що маршрутки в Києві та інших містах України збираються заборонити. У рамках реформи громадського транспорту їх замінять іншими видами транспорту.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти