У Німеччині загинув 5-річний хлопчик з України: його придавило шафою

28 вересня 2022, 14:13
Родина 5-річного Тимура була вимушена евакуюватися з України через війну.
в Германии мальчика придавило шкафом
У Німеччині загинув 5-річний хлопчик з України, на нього впала шафа / ТСН

У Німеччині трагічно загинув хлопчик, який через війну з родиною евакуювався з України. На 5-річного Тимура Незбжицького впала шафа. Про це повідомляє ТСН.ua.

Родина переїхала до німецького міста Гота. Трагедія сталася увечері 20 вересня, коли всі були вдома.

Того вечора хлопчик сидів на дивані та дивився мультики, а його мама Ірина робила домашнє завдання з курсу німецької мови.

відео дня

У якийсь момент жінка пішла до вбиральні, її не було в кімнаті менше хвилини. Ірина почула, що там щось впало, її син закричав. Виявилось, що на Тимура впала шафа.

Дитину одразу дістали з-під шафи та викликали швидку. Медики, які приїхали за лічені хвилини, намагалися реанімувати дитину, але не вдалося. Тимур помер від отриманих травм.

Нині родина хлопчика хоче транспортувати його тіло до України.

Нагадаємо, у Первомайську Харківської області загинула 13-річна дівчинка, її 63-річний дідусь та 79-річна прабабуся. Усе це сталося внаслідок ворожого обстрілу. Російська ракета влучила у будинок, де жила сім'я, та гараж.

У Зеленодольську на Дніпропетровщині російські війська під час потужного обстрілу вбили 9-річного хлопчика. Росіяни двічі обстріляли Зеленодольську громаду з "Ураганів". Попередньо 10 осіб постраждали. Всі наразі перебувають в лікарні, більшість із них - у важкому стані.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти