В Енгергодар зайшли російські військові: що там діється

4 березня 2022, 15:06
У соцмережах публікують відео, як містом просувається техніка окупанта.
В Енгергодар зайшли російські військові що там діється
В Енгергодар зайшли російські військові: що там діється / Коллаж Главреда

Удень 4 березня 2022 року в місто Енергодар Запорізької області зайшли російські військові. У соцмережах публікують відео, як містом просувається техніка окупанта.

Російські окупанти з боєм зайняли приміщення міської поліції Енергодара, пише Telegram-канал Енергоатом. Також повідомляється про захоплення мерії.

Людей закликають із обережністю ставитися до інформації, яка тепер почне надходити з міста.

Раніше в Енергодарі Запорізької області, де розташована Запорізька АЕС, стався потужний вибух.

Також повідомлялося, що мера Енергодара могли захопити окупанти. Допускається, що під тиском агресора він записав відеозвернення до громадян.

Нагадаємо, ворог захопив майданчик Запорізької АЕС. Після чого через обстріл російськими окупантами виникла пожежа на Запорізькій АЕС. О 06:20 у навчально-тренувальному корпусі Запорізької АЕС пожежу ліквідували.

Що відбувається в Україні 4 березня 2022:

Українська ППО збила ворожий літак в Одеській області, пілота шукають. Повітряне судно ворога атакувало об'єкт української військової інфраструктури.

У Міноборони озвучили втрати агресорів за вісім діб війни: як мінімум 9166 осіб. Як кажуть українські військові, втрати російських окупантів від української армії зростають з кожним днем.

Росія кинула проти українців практично всю свою армію, заявив президент Володимир Зеленський. За словами українського лідера, РФ завела на територію України практично весь особовий склад своєї армії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти