У Дніпрі п'яна вчителька била дітей по голові під час уроків

17 жовтня 2021, 02:39
Школярі розповіли про поведінку вчительки батькам, а ті звернулися до адміністрації СШ №29 з вимогою відреагувати на ситуацію та вжити заходів.
У Дніпрі п'яна вчителька била дітей по голові під час уроків
У Дніпрі п'яна вчителька била дітей

У Дніпрі вчителька початкової школи вживала алкоголь прям в школі, а потім у п'яному вигляді проводила уроки. На нездорову пристрасть класного керівника до "Вогняної води" поскаржилися учні, і в навчальному закладі спалахнув скандал, повідомляє Наше Місто.

Школярі розповіли про поведінку вчительки батькам, а ті звернулися до адміністрації СШ №29 з вимогою відреагувати на ситуацію та вжити заходів.

За словами мами однієї з учениць 2 класу Юлії Руденької, горе-педагога помічали за викладанням у п'яному вигляді неодноразово.

відео дня

Діти розповідали, що класний керівник пила горілку, і вже до п'ятого уроку не могла розмовляти.

Жінка в своєму Facebook також додала, що вчителька 2в класу "вдарила двох дівчаток по голові, нібито за те що вони писали не "там де потрібно", а на третю - мало не впала".

"Найстрашніше, що адміністрація школи знала про проблеми вчителя з алкоголем, так як саме з цієї причини вона була звільнена з попередньої школи, але прикривали цей факт, аргументуючи тим, що працювати нікому", - обурюється Руденька.

читайте такожВ Ужгородській школі дітям видають сніданки у файлах для паперу: шокуючі кадри

Як з'ясувалося, керівництво школи №29 вирішило звільнити скандальну вчительку.

У Департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради підтвердили даний інцидент і зазначили, що "з адміністрацією закладу також була проведена бесіда".

"Зараз вакансія відкрита, кадрові питання вирішуються адміністрацією, в школах Кадрова автономія", - додали в Департаменті.

Раньше Главред писав про те, що Національна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій пропонує перенести початок шкільних канікул з 25-го на 18-е жовтня.

Як розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, Міністерству освіти і науки рекомендують розіслати відповідний рекомендований лист по школах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти