У 2022 році на Черкащину чекає "Велике будівництво" Льодової арени та спорткомплексу – Зеленський

20 жовтня 2021, 18:10
Зеленський також повідомив, що в рамках програми "Велика Реставрація" будуть відновлені три замки в області, а також центр міста Канів.
У 2022 році на Черкащину чекає

Програмою "Велике будівництво" на 2022 рік у Черкаській області передбачено спорудження Льодової арени і спортивного комплексу, а також реставрація трьох замків. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в ході робочої поїздки до регіону, передає "Інтерфакс".

"Є наша програма - це великі спортивні унікальні мультикомплекси. Один із них буде побудований у Черкаській області, ще кілька басейнів. Окремо буде побудовано Льодову арену. Це все програми, які розпочнуться наступного року", - зазначив глава держави.

Президент із Першою леді Оленою Зеленською також оглянули новий критий басейн у гімназії ім. С. Скляренка у місті Золотоноша, який став першим подібним об’єктом у громаді, доступним для дітей з інвалідністю. Глава держави поставив завдання наступного року розпочати реконструкцію усієї будівлі гімназії.

відео дня
У 2022 році на Черкащину чекає

Зеленський також повідомив, що в рамках програми "Велика реставрація" будуть відновлені три замки в області, а також центр міста Канева. Крім цього, в цьому місті наступного року з’явиться школа зі спортивним майданчиком для дітей і басейном.

За словами Зеленського, протягом поточного року "Велике будівництво" охопило 250 км автодоріг області. За його оцінкою, завершити відновлення усіх головних доріг на Черкащині можна у найближчі роки.

У 2022 році на Черкащину чекає

"Вважаю, що в Черкаській області все є. Люди є, руки є, унікальні місця та історія є. Потрібно все це привести до нормального якісного вигляду", - констатував Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Каневі добудували та модернізували Шевченківський центр. Об’єкт, який не могли звести 36 років, завершили за п’ять місяців за програмою Президента Зеленського "Велике будівництво".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти