Встиг повоювати лише три дні: підполковник-окупант ЗС РФ поїде додому з України в пакеті

6 жовтня 2022, 09:38
59-річному Олександру Фомічову не сиділося на пенсії - він вирішив відправитися в Україну. Через кілька днів окупант був успішно "деміліталізований".
Олександр Фомічов
Олександр Фомічов встиг повоювати лише три дні / Фото УНІАН, t.me/a_shtirlitz

В Україні знайшов свою смерть ще один російський військовий, якому не сиділося на пенсії. Підполковник-окупант ЗС РФ Олександр Фомічов встиг повоювати всього три дні та був "деміліталізований".

Ім'я чергового російського "вантажу-200" назвав український блогер і офіцер Анатолій Штефан ("Штірліц") і опублікував його фото в своєму Telegram-каналі.

"59-річному підполковнику Фомічову Олександру не сиділося спокійно на пенсії, він поїхав в Україну. Через три дні успішно провів операцію зі згортання та організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку", - написав Штефан.

відео дня

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідовано 36-річного російського окупанта Тимофія Перцева з міста Бабаєво Вологодської області РФ. Щоб потрапити в Україну, він 20 годин провів у дорозі.

Нагадаємо, ВСУ розгромили елітну бригаду ГРУ в Лимані. Щонайменше дев'ять людей загинули і один був важко поранений. Імовірно, це найбільша одноразова втрата 3-ї гвардійської бригади спеціального призначення, хоча втрат вона зазнавала із самого початку війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти