Українцям варто зібрати тривожну валізу з їжею - Милованов

7 вересня 2022, 09:01
57674
Причинами такої поради є бідність та ймовірність непередбачуваних обставин.
Українцям варто зібрати тривожну валізу з їжею - Милованов
Українцям радять запасатись продуктами / УНІАН

Українцям слід запасатись продуктами та зібрати тривожну валізу з їжею. Особливо важливо це зробити жителям прифронтових населених пунктів, де можуть статися непередбачувані обставини. Про це заявив радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов в ефірі телемарафону.

Ще однією причиною, чому він дав таку пораду, є бідність.

"Все залежить від того, де людина перебуває. Є дві причини. Перша причина - це бідність. Друга - це близькість до передової, де можуть бути перебої з постачаннями. Треба мати тривожну сумку з собою, де будуть документи та інші речі. Так ось, у тій сумці треба ще їжу та воду мати. Бажано, щоб у всіх це було. Будь ласка, не зволікайте", - сказав Тимофій Милованов.

Нагадаємо, раніше почесний президент "Асоціації фермерів і землевласників України" Іван Томич говорив - ціни на гречку в Україні можуть зрости ще на 20%. Вартість крупи в найближчі місяці може досягти майже 85 гривень за кілограм. Однак, за його словами, ближче до осені вартість крупи в магазинах знизиться на 10-20% і може повернутися до показника в 70 гривень.

До того повідомлялося, що в Україні помітно зросло в ціні пшоно - з 23,32 грн за кілограм до 25,00 грн за кілограм. Крім того, рис довгий минулого місяця коштував 44,18 грн за кілограм, а зараз - 49,40 грн. Водночас кілограм довгого пропареного рису подешевшав з 36,77 грн до 29,20 грн.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти