Українцям дадуть квартири коштом держави: кому і коли світить нове житло

27 листопада 2021, 20:58
Державна фінансова лізингова компанія забезпечить житло для бюджетників.
Денис Шмигаль
Денис Шмигаль / УНІАН

У 2022 році в Україні планується повністю закрити чергу на житло для внутрішньо переміщених осіб, які мають статус учасників бойових дій.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив під час робочої поїздки в Луганську область, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Наступного року ми запланували - це ініціатива президента України Володимира Зеленського - повністю закрити чергу на житло ветеранів АТО - внутрішньо переміщених осіб. це близько 4 тис. сімей, яких ми повністю за рахунок держави забезпечимо житлом в наступному році, тобто будемо поетапно закривати черги", - сказав Шмигаль.

відео дня

Також, за його словами, вже наприкінці цього року запрацює державна фінансова лізингова компанія, яка забезпечить житло для бюджетників – вчителів, лікарів, військових, а також внутрішньо переміщених осіб.

"Туди буде виділено близько 20 млрд грн під державні гарантії, і її основна роль – житло для таких "державних людей" і внутрішньо переміщених осіб", - підкреслив прем'єр.

Українцям дадуть квартири коштом держави: кому і коли світить нове житло

Нагадаємо, раніше експерти назвали оптимальне час для покупки квартири. Фахівці визначили точні дати як для покупки житла в новобудові, так і для придбання нерухомості з других рук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти