Загроза нових ударів: у Генштабі попередили про небезпеку ракетних обстрілів РФ

19 липня 2022, 19:01оновлено 19 липня 2022, 20:27
У готовності до ракетних ударів по об'єктах на території України знаходяться три носії ракетної зброї РФ.
корабель, рф
Флот РФ готовий до запусків ракет по території України / mil.ru

На Південнобузькому напрямку обстановка істотних змін не зазнала. Російські окупанти продовжують обстріли зі ствольної і реактивної артилерії і танків уздовж всієї лінії зіткнення.

Як йдеться в опублікованому в Facebook зведенні Генерального штабу Збройних сил України, в акваторіях Чорного та Азовського морів корабельне угруповання противника продовжує виконання завдань з підтримки дій наземних військ та блокування північно-західної частини Чорного моря.

При цьому підкреслюється, що в готовності до ракетних ударів по об'єктах на території України знаходяться три носії високоточної зброї.

Ракетний удар по Вінниці

В результаті сьогоднішнього ракетного удару відомо про 22 загиблих, серед них три дитини. Також за медичною допомогою звернулися близько 90 постраждалих. Кількість жертв і поранених може збільшитися. Зниклими безвісти вважаються 39 осіб. Більшість знайдених тіл неможливо ідентифікувати, тому родичів зниклих просять здати біологічні зразки, щоб була можливість провести ДНК-експертизу.

Згодом стало відомо про те, що по Вінниці вдарила ракета "Калібр", яку окупанти запустили з підводного човна в Чорному морі.

Також головред писав, що у Вінниці майже відразу після ракетного удару по центру міста правоохоронці затримали можливих коригувальників окупантів. Тепер їх допитують. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

читайте такожНебезпека нових ракетних ударів РФ: у Генштабі назвали, який регіон під загрозою

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти