На пляжі Азовського моря бабуся вигулювала онука на повідку: курйозне відео

20 липня 2020, 17:32
Хлопчика завбачливо прив'язали, щоб він не потонув.
Азовське море
Бабуся подбала про безпеку онука на пляжі в оригінальний спосіб / aif.ua

У населеному пункті Приморський посад Запорізької області бабуся купала онука в морі, прив'язавши на поводок, щоб уже напевно дотримати безпеку.

Курйозний випадок зняли інші відпочивальники. Відео опубліковане на YouTube.

"Для того, щоб повернути своїх дорогоцінних онуків додому живими і здоровими всі засоби хороші", - йдеться у підписі до ролика.

На кадрах можна побачити, що жінка в руках тримає мотузку, яка обв'язана навколо пояса хлопчика. Дитина купається і стрибає по хвилях у морі, а бабуся гуляє по сухій частині пляжу і в воду не заходить. Однак, якщо онук раптово почне тонути, то бабуся дуже швидко зможе витягнути його на берег.

читайте такожЕксперт розповів про безлад на курортних пляжах УкраїниНа тлі того, що відбувається, чути, що на пляжі в цей момент продавали солодку вату. У ролику видно, що в цей день на морі були сильні хвилі, в яких дитині купатися було б небезпечно. Це і оцінили коментатори, які переважно похвалили бабусю за відповідальний підхід до виховання онука.

"Молодець! Вона вже не така "прудка"! Зате поверне дитину в цілості!", "Зате не потоне! Молодець бабуся!", "Відповідальна бабуся. Можна довірити!", "Враховуючи статистику потонулих дітей цього літа, краще так", "Бабуся - велика розумниця, - раніше прив'язана дитина не викликала істерики - мати сапала на городі - і дитина була прив'язана під деревом - зате всі були живі і здорові", - написала інтернет-публіка.

Як раніше повідомлялося, узбережжя Азовського моря в липні 2020 року заполонили гігантські отруйні медузи, які можуть завдати опіки відпочиваючим, тому купатися в морі практично неможливо.

Нагадаємо, в курортному селищі Кирилівка Запорізької області на узбережжі Азовського моря туристів атакують морські блохи.

Відзначимо, в Одесі туристи не дотримуються соціальної дистанції, тому можливий спалах коронавіруса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти