Трагічна загибель Вадатурського: в Офісі генпрокурора назвали головну версію

1 серпня 2022, 21:17
Зараз одна з версій - цілеспрямоване вбивство Вадатурського і його сім'ї.
Олексій Вадатурский, гендиректор Нибулона, загинув з-за обстрілу Миколаєва
Олексій Вадатурський загинув-версія трагедії / novosti-n.org

Трагедія загибелі відомого українського бізнесмена Олексія Вадатурского і його дружини в Миколаєві могла бути цілеспрямованим вбивством, це одна з версій слідства, йдеться в заяві генпрокурора України Андрія Костіна в ефірі телемарафону.

"Зараз дійсно одна з версій - цілеспрямоване вбивство пана Вадатурського і його сім'ї. Це одна з версій, яка наразі ще опрацьовується. Вже призначено кілька експертиз, було опитано понад 50 свідків", - розповів Костін.

Він також уточнив, що якщо у слідства з'явиться більше інформації, то Офіс генпрокурора "дуже швидко цю інформацію оприлюднить, із умовами того, щоб це не завадило подальшому розслідуванню".

Загибель Вадатурського в Миколаєві

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Олексій Вадатурський - український підприємець, Герой України, власник однієї з найбільших в Україні зерноторгових компаній "Нібулон" - був убитий в результаті обстрілу російськими окупантами Миколаєва.

Інформацію про це підтвердив заступник голови Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров.

Також у Зеленського повідомляли про те, що загибель одного з найбільших українців-комерсантів аграріїв (власника компанії "Нібулон") Олексія Вадатурського була не випадковістю, а цілком продуманим і організованим навмисним вбивством російськими окупантами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти