Був метою окупантів: у Зеленського розповіли деталі загибелі Вадатурського в Миколаєві

31 липня 2022, 16:17оновлено 1 серпня 2022, 00:35
За словами чиновника з офісу президента Михайла Подоляка, Російські Варвари продовжують розвивати кампанію терору, намагаючись залякати українців.
Подоляк, Вадатурський
Михайло Подоляк, Олексій Вадатурський / Колаж Фото УНІАН

Загибель одного з найбільших українських-комерсантів аграріїв (власника компанії "Нібулон") Олексія Вадатурського була не випадковістю, а цілком продуманим і організованим умисним вбивством російськими окупантами. Про це на своїй сторінці в Twitter написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Вадатурський був одним з найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні і великим роботодавцем. Точне попадання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило - спальню - не залишає сумнівів у наведенні і коригуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною метою", - йдеться в тексті.

Як стверджує Подоляк, Російські Варвари розгорнули і зараз продовжують кампанію терору - намагаючись по-максимуму залякати, дестабілізувати і, в ідеалі, "розламати" українське суспільство.

відео дня

"На думку кремлівських маніяків, кампанія з резонансних терактів високої інтенсивності (знущання над нашими полоненими і їх каліцтва, зафіксовані на відео, ракетна атака на вінницький Будинок офіцерів, термобаричний внутрішній підрив барака з нашими хлопцями в Оленівці і точковий удар по відомій особі, пряме відношення до зерна) має змусити українців опуститися на коліна, відкрити ворота і здати державу. Кожен злочин змушує нас відчувати біль, але ми проживаємо його і стаємо тільки більш загартованими", ‒ підсумував радник.

читайте такожРосія вночі атакувала Миколаїв і Харків, прогриміли вибухи : перші подробиці

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Олексій Вадатурський-український підприємець, Герой України, власник однієї з найбільших в Україні зерноторгових компаній "Нібулон" - був убитий в результаті обстрілу російськими окупантами Миколаєва.

Інформацію про це підтвердив заступник голови Миколаївської ОВВА Юрій Гранатуров.

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Миколаєва

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти