Тигр, Камаз і три Урали: українські військові підірвала міст і знищили колону техніки РФ

14 квітня 2022, 10:06
Українські бійці "дуже гаряче" зустріли колону росіян і відправили їх "на концерт Кобзона".
Тигр, Камаз і три Урали: українські військові підірвала міст і знищили колону техніки РФ
Українські військові підірвала міст і знищили колону техніки РФ/ Facebook Генштаб ЗСУ

Група Сил спеціальних операцій ЗСУ підірвала міст разом із ворожою колоною, яка прямувала до міста Ізюм на Харківщині.

Колону помітили ще декілька днів тому. У ній були бронеавтомобіль "Тигр", Камаз і три Урали, які хотіли добратися до російського угруповання у Харківській області, щоб підсилити їх. Проте дістатися до місця призначення їм не вдалося – українські бійці у прямому сенсі зустріли їх "дуже гаряче". Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

"Установивши маршрут руху ворожої колони, оператори ССО України здійснили дорозвідку об'єкту, що найбільше підходив для проведення інженерної засідки. Це був міст на шляху ворожої техніки. Далі – кропітка фахова робота: визначення місця встановлення зарядів, розрахунок необхідної кількості тротилового еквіваленту", – розповідають у Генштабі.

Захисники України встановили вибухівку під міст і почали чекати, коли підтягнеться колона противника. Коли ті доїхали, усю колону знищили разом з мостом.

Раніше повідомлялося, що мобільні підрозділи Збройних сил збили два російські літаки, які бомбардували населені пункти Харківської області.

Також раніше ССО показали на відео, як перетворюють у брухт техніку окупантів на Донбасі. Українські бійці влучними пострілами знищили цілий ряд ворожої техніки, яка зайшла до одного з населених пунктів і намагалася заховатися поміж житловими будинками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти