Стало відомо, де Зеленський з дружиною проведе День святого Валентина

13 лютого 2021, 14:29оновлено 13 лютого 2021, 15:15
Олена Зеленська в ОАЕ займеться розвитком "культурної дипломатії".
Олена, Володимир Зеленські
Олена та Володимир Зеленські / instagram / olenazelenska_official

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою здійснить офіційний візит до Об'єднаних Арабських Еміратів 14-15 лютого.

Глава держави проведе переговори зі наслідним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного Головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нахайяном і віце-президентом, прем'єр-міністром, Міністром оборони ОАЕ Мухаммадом Бін Рашидом Аль Мактумом, повідомляє прес-служба глави держави.

Під час зустрічей обговорюватиметься широкий спектр питань двостороннього політичного, торговельно-економічного, інвестиційного та гуманітарного співробітництва. За результатами переговорів планується підписання низки двосторонніх документів.

відео дня

Олена Зеленська в рамках розвитку напрямку "культурна дипломатія" зустрінеться з міністром культури та молоді ОАЕ Нурою бинт Мухаммад Аль Каабі, представниками дирекції Дубайської опери.

читайте такожРозслідування щодо Зеленського в Омані: Мендель заступилася за свого шефаНагадаємо, в січні 2020 року журналісти повідомили в сюжеті, що на початку січня під час відпочинку президента Володимира Зеленського в Омані в цю країну в ці ж дні прилетів Секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев, а потім український лідер полетів до Києва на його чартерному літаку Bombardier Global Express 6000.

Пізніше глава офісу президента Андрій Єрмак заявив, що в сюжеті програми Схеми про нібито зустріч президента Володимира Зеленського з секретарем Ради Безпеки РФ Миколою Патрушевим немає реальних доказів, які б свідчили про достовірність журналістського розслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти