Спецкор ТСН на 1+1 Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві

26 квітня 2022, 17:11
Сюжет журналістки  про Маріуполь переміг у  конкурсі за найкращу телерадіопрограму "Pragiedruliai"
Спецкор ТСН на 1+1 Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві

21 квітня у Вільнюсі воєнна кореспондентка ТСН на 1+1 Наталя Нагорна отримала особливу нагороду голови Литовської комісії з радіо та телебачення (LRTK) в рамках конкурсу на найкращу телерадіопрограму "Pragiedruliai". Її відзначили за сюжет "Маріуполь – яким він був і що стало". Репортаж транслювався в ефірі 1+1.

У ексклюзивному матеріалі показали місто довоєнного періоду та наслідки руйнувань. Також журналістка розповіла історію тележурналіста В’ячеслава Твердохліба, який виніс із Маріуполя, де ведуться активні бойові дії, флешку з відео у цукерці. Таким чином йому вдалося зберегти матеріали зйомок зруйнованого міста, які є доказами злочинів російських окупантів.

Церемонія нагородження пройшла у Литві, Вільнюсі. Отримувати нагороду Наталя вийшла у футболці збірної України, а організатори подарували їй квітку соняшника – символ підтримки України.

На своїй сторінці у Facebook Наталя Нагорна подякувла світовій спільноті за підтримку України.

"Я знаю, що ми вистоїмо, бо в нас немає іншого вибору. Це складно бути стіною перед цивілізованим світом і російськими дикунами. Ми називаємо їх орками, але жартуємо, що орки могли б на нас за це образитися. Для нас це боротьба між добром і злом, між цивілізованістю і темрявою, і нам приємно бути разом з цивілізованим світом, а не тоталітарною росією, яка тільки ще сильніше затискає в лещата своїх же громадян", - зазначила кореспондентка.

Повний текст промови воєнної кореспондентки ТСН на 1+1 Наталі Нагорної можна прочитати тут.

Наталя Нагорна стала першою жінкою в редакції ТСН, яка у 2014 поїхала розповідати про війну на Донбасі. Має навички першої долікарської допомоги, надання допомоги в умовах вогню. Під час подій на Майдані була у складі групи швидкого реагування "Червоного Хреста". Від першого дня нападу Росії на Україну Наталія майже цілодобово показувала ситуацію в Києві, а нині знімає репортажі по всій території України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти