Смертельна ДТП з українськими студентами в Туреччині: відомі нові подробиці

20 травня 2021, 11:05
Українка Анастасія Нестеренко - у важкому стані. Зараз вона знаходиться в університетській лікарні в Паммукалі, за її життя борються лікарі.
ДТП в Туреччині
У ДТП в Туреччині загинули двоє українських студентів / Фото bakpara.com

У Туреччині 16 травня сталася смертельна ДТП. В автомобільній аварії загинули двоє українців - 27-річний Олександр Попов і 28-річна Анастасія Пришко.

Вони були студентами інституту бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету. У цьому ж автомобілі їхали ще двоє громадян України - Владислав Зикран і Анастасія Нестеренко. Вони вижили і зараз перебувають у лікарні, повідомляє Obozrevatel.

Українські туристи взяли напрокат автомобіль. Вони їхали в Анталію, за кермом був Влад. З невстановлених поки причин водій втратив контроль над керуванням, автівка вилетіла в поле і перекинулася. Олександр загинув на місці, Анастасія Пришко померла за кілька годин у лікарні. У важкому стані зараз перебуває Анастасія Нестеренко. Дівчину відправили в університетську лікарню в Паммукалі, за її життя борються лікарі.

За даними турецьких ЗМІ, суд попередньо постановив, що водій не винен у цій аварії.

Смертельна ДТП з українськими студентами в Туреччині: відомі нові подробиці
Олександр Попов та Анастасія Пришко загинули на відпочинку в Туреччині / Фото Instagram

Як розповідають знайомі загиблих, Олександр і Анастасія були ідеальною парою. Встигали вчитися, працювати і подорожувати. Також молоді люди були в студентському ректораті вишу, а навчалися за спеціальністю "Міжнародні відносини".

ДТП з українцями - про що раніше писав Главред:

  • 6 березня в Польщі автобус з українцями потрапив у моторошну смертельну ДТП. Автобус, який слідував за маршрутом Познань - Херсон, вдарився об енергопоглинаючий бар'єр, перекинувся і впав у канаву.
  • Всього в автобусі було 57 осіб, зокрема двоє водіїв. Найсильніший удар отримали непристебнуті ременем безпеки пасажири. Їх розкидало по салону.
  • Вночі 22 березня в Польщі сталася нова аварія, в якій постраждали українці. Автобус, в якому їхали українські громадяни, врізався в огорожу, після чого вилетів у кювет. Внаслідок ДТП у Польщі один українець загинув, ще п'ятьох людей госпіталізували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти